Tag Archives: News1

no image found

URDHËR

“Për shpallje njoftimi për intervistën e strukturuar në faqen zyrtare” Në zbatim të Ligjit...
Lexo me shume
no image found

URDHËR

“Për shpallje njoftimi për mbylljen e proçedurës Levizje Paralele për kategorinë e mesme dre...
Lexo me shume
no image found

NJOFTIM

Nënshkrim i Memorandumit të Mirëkuptimit me Zyrën për Luftën kundër Korrupsionit dhe Krimit t...
Lexo me shume
no image found

NJOFTIM

Prokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar Tiranë ka përfunduar hetimet ...
Lexo me shume
no image found

NJOFTIM

Prokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar Tiranë, mbi bazën e verifikim...
Lexo me shume
no image found

NJOFTIM

Prokuroria e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, Tiranë, ka përfunduar hetime...
Lexo me shume
no image found

NJOFTIM

Shpallje për lëvizje paralele, ngritje në detyrë dhe pranim në shërbim civil Në zbatim të Ne...
Lexo me shume