Tag Archives: News1

no image found

NJOFTIM

Prokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar më datë 26.02.2021 ka përfun...
Lexo me shume
no image found

URDHËR

“Për shpallje njoftimi të kandidatit fitues në përfundim të proçedurës “Ngritje në detyr...
Lexo me shume
no image found

NJOFTIM

Prokuroria e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka regjistruar kryesisht proced...
Lexo me shume
no image found

NJOFTIM

 Mbi përfundimin e gjykimit të procedimit penal nr. 25 të vitit 2019’’ Prokuroria e Posaçme...
Lexo me shume
no image found

URDHËR

“Për shpallje njoftimi për mbylljen e proçedurës Levizje Paralele dhe Ngritje në Detyrë për...
Lexo me shume
no image found

NJOFTIM

Mbi përfundimin  e gjykimit të çështjes penale nr. 339/7. Me datën 03.02.2021 ka përfunduar g...
Lexo me shume
no image found

Njoftim

Mbi procedimin penal nr.17, datë 25.01.2021                                     ...
Lexo me shume
no image found

NJOFTIM

Mbi përfundimin e gjykimit të procedimit penal në ngarkim të pandehurve Admir Hoxha, etj.  ...
Lexo me shume
no image found

NJOFTIM

Prokuroria e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, Tiranë, në bashkëpunim të ...
Lexo me shume
no image found

NJOFTIM

Prokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar Tiranë, mbi bazën e referimit...
Lexo me shume