Tag Archives: News1

no image found

URDHËR

“Për shpallje njoftimi të kandidatit fitues në përfundim të proçedurës “Lëvizja Paralele...
Lexo me shume
no image found

URDHËR

“Për shpallje njoftimi për intervistën e strukturuar me gojë për kategorinë ekzekutive III-b...
Lexo me shume
no image found

NJOFTIM

Prokuroria Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar Tiranë, mbi bazën e kallëzimit...
Lexo me shume
no image found

NJOFTIM

Me datë 13.12.2021 Prokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, mori njoft...
Lexo me shume
no image found

URDHËR

“Për shpallje njoftimi të verifikimit paraprak të dokumentacionit për kategorinë ekzekutive I...
Lexo me shume
no image found

Njoftim

Shpallje për lëvizje paralele dhe pranim në shërbim civil Në zbatim të Nenit 22 dhe të Nenit ...
Lexo me shume
no image found

NJOFTIM

Mbi përfundimin e gjykimit ndaj të pandehurit Adriatik Llalla Gjykata e Posaçme e Apelit për Kor...
Lexo me shume