Tag Archives: News 1

no image found

URDHËR

“Për shpallje njoftimi të verifikimit paraprak të dokumentacionit për kategorinë ekzekutive I...
Lexo me shume
no image found

Njoftim

KOMUNIKIMI EFEKTIV ME MEDIAN DHE PUBLIKUN, GARANCI PËR MIRËFUNKSIONIMIN E INSTITUCIONEVE TË DREJT...
Lexo me shume