Category Archives: Te reja

no image found

NJOFTIM

Mbi përfundimin e gjykimit ndaj të pandehurit Adriatik Llalla Gjykata e Posaçme e Apelit për Kor...
Lexo me shume
no image found

Njoftim

“Për përzgjedhjen e kandidatit fitues në përfundim të intervistës së strukturuar më gojë ...
Lexo me shume
no image found

URDHËR

Në cilësinë e Drejtuesit të Prokurorisë së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organi...
Lexo me shume
no image found

NJOFTIM

“Mbi dërgimin për gjykim të procedimit penal nr.72 të vitit 2019” Në Prokurorinë e Posaçm...
Lexo me shume
no image found

URDHËR

Në cilësinë e Drejtuesit të Prokurorisë së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organi...
Lexo me shume
no image found

URDHËR

“Për shpallje njoftimi të kandidatit fitues në përfundim të proçedurës “Lëvizja Paralele...
Lexo me shume
no image found

NJOFTIM

Sot më datë 16 Korrik 2021, Prokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, ...
Lexo me shume
no image found

NJOFTIM

Prokuroria e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, Tiranë, ka përfunduar hetime...
Lexo me shume
no image found

NJOFTIM

Sot më datë 15 Korrik 2021, Prokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, ...
Lexo me shume