Category Archives: Media

no image found

Njoftim

Nënshkrim i Memorandumit të Bashkëpunimit me Zyrën e Prokurorit Federal të Mbretërisë së Bel...
Lexo me shume
no image found

NJOFTIM

Prokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar më datë 1.03.2021 ka përfund...
Lexo me shume
no image found

NJOFTIM

Prokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar më datë 26.02.2021 ka përfun...
Lexo me shume
no image found

URDHËR

“Për shpallje njoftimi të kandidatit fitues në përfundim të proçedurës “Ngritje në detyr...
Lexo me shume
no image found

URDHËR

“Për shpallje njoftimi për testimin me shkrim dhe intervistën e strukturuar me gojë për pozic...
Lexo me shume
no image found

NJOFTIM

Prokuroria e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka regjistruar kryesisht proced...
Lexo me shume
no image found

NJOFTIM

 Mbi përfundimin e gjykimit të procedimit penal nr. 25 të vitit 2019’’ Prokuroria e Posaçme...
Lexo me shume
no image found

URDHËR

“Për shpallje njoftimi për mbylljen e proçedurës Levizje Paralele dhe Ngritje në Detyrë për...
Lexo me shume
no image found

NJOFTIM

Mbi përfundimin  e gjykimit të çështjes penale nr. 339/7. Me datën 03.02.2021 ka përfunduar g...
Lexo me shume
no image found

Njoftim

Mbi procedimin penal nr.17, datë 25.01.2021                                     ...
Lexo me shume