Komunikatë për media

Drejtuesi i SPAK, z. Arben Kraja takon z.Todd D. Robinson në Washington DC, SHBA, Ndihmës Sekretar në Departamentin Amerikan të Shtetit. U diskutua në lidhje me arritjet e SPAK dhe sfidat për të ardhmen. SHBA do të vazhdojë ta mbështesë fuqimisht SPAK në ngritjen e kapaciteteve dhe rritjen e rezultateve në luftë kundër krimit të organizuar, pastrimit të parave dhe korrupsionit të nivelit të lartë.